KKTC Bakan'ı Trabzon'da

KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Canan Öztoprak, Trabzon Vali Vekili Orhan Eyövge'yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.Maçka Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Maçka Sümela Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerine katılmak üzere Maçka

KKTC Bakan'ı Trabzon'da

KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Canan Öztoprak, Trabzon Vali Vekili Orhan Eyövge'yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Maçka Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Maçka Sümela Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerine katılmak üzere Maçka Belediyesi'nin davetlisi olarak Trabzon'a gelen Bakan Öztoprak, Trabzon'da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Ziyarette konuşan Bakan Öztoprak, KKTC ile Trabzon arasında konan uçak seferlerinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek "Bu uçak seferleri aramızda olan sevgi bağının bir kanıtıdır. Basında zaman zaman 'Kıbrıslılar ile Türkiye Türkleri birbirlerini sevmiyor' diye haberler çıkıyor. Oysa bu haberler gerçeği hiç yansıtmıyor. Burada Trabzon'da bulunmaktan son derece mutluyuz. Biz buradakilerle kardeşiz. 33 yıldır Türkiye ile birlikte çalışıyoruz" dedi.

Vali Vekili Orhan Eyövge ise Bakan Öztoprak ve beraberindekilerinin kendisini ziyaretinden dolayı son derece mutlu olduğunu belirtirken, kendilerini Trabzon'da ağırlamaktan memnun kalacaklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Bakan Öztoprak Eyövge'ye işlemeli bir pano hediye ederken, Eyövge'de kendisine Trabzon'u simgeleyen gümüş işleme hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel