Kızlı erkekli KTÜ'lüyü tedirgin etti

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) okuyan üniversite öğrencilerinin bir çoğu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın "Kızlı erkekli aynı evde kalınıyor" açıklaması hakkında yorum yapmaktan kaçındı.Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde yaklaşık 50 bin öğrenci öğ

Kızlı erkekli KTÜ'lüyü tedirgin etti

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) okuyan üniversite öğrencilerinin bir çoğu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın "Kızlı erkekli aynı evde kalınıyor" açıklaması hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde yaklaşık 50 bin öğrenci öğrenim gördüğü öğrenilirken, 15 bin öğrencinin Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda kaldığı, 35 bin öğrencinin ise özellikle kampüslere yakın mahalle ve beldelerdeki pansiyon, özel yurt ve kiralık dairelerde kalmayı tercih ettiği belirtildi.

KTÜ Elektronik Mühendisliği'nde okuyan ve evde kaldığını belirten Soner Demirel, insanların özel hayatına karışılmaması gerektiğini söylerken, Berk Özür ise, “Evini kiraya veren adam buna bir şey demiyorsa devletin buna karışmaya hakkı yok. Sonuçta bunu denetleyemezler ki, bütün evleri kontrol edecek halleri yok” ifadelerini kullandı.

1.20131107130757.jpg

Hakan Akaydın isimli öğrenci de, “İnsanlar bir özel hayatı var. Evde kalıyoruz, evini bize kiraya veren ev sahibi bunu kabul etmiş. Buna karışılmaması gerekiyor” diye konuştu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Genel Sekreterliği konu ile ilgili olarak kampüs içerisinde çekim yapılmasına ve öğrencilerle röportaj yapılmasına izin vermezken, Kalkınma ve Üniversite mahallesi muhtarları da seçim zamanının yaklaştığını ve yanlış anlaşılmaktan korktukları için konuyla ilgili demeç veremeyeceklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel