Kızılcık'ın veda yemeğinde korku dolu anlar!

Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Şılbır, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'a veda yemeğinde kalp krizi geçirdi.Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Trabzon'dan ayrılacak olan Vali Kızılcık için Karadeniz Teknik Üniversitesi (Ktü

Kızılcık'ın veda yemeğinde korku dolu anlar!

Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Şılbır, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'a veda yemeğinde kalp krizi geçirdi.

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Trabzon'dan ayrılacak olan Vali Kızılcık için Karadeniz Teknik Üniversitesi (Ktü) Sahil Tesisleri'nde veda yemeği düzenlendi.

Yemek sırasında konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Şılbır, "Sayın Valimin çok büyük hizmetleri oldu" dedikten sonra fenalaşarak yere yığıldı.

Fotogaleri için tıklayın

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Şılbır'a, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ktü Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ile yemekte bulunan bazı doktorlar müdahale etti. Şılbır'ın duran kalbi, kalp masajıyla yeniden çalıştırıldı. Doktorlar yaklaşık 10 dakika boyunca Şılbır'a kalp masajı yaptı. Bu sırada doktorların müdahalesini yakından izleyen Vali Kızılcık'ın hayli üzgün olduğu gözlendi.

Daha önce by-pass ameliyatı geçirdiği öğrenilen Şılbır, ambulansla Ktü Farabi Hastanesine kaldırıldı. 

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Şılbır'ın sağlık durumunun ağır olduğunu belirtti. Gümrükçüoğlu hastaneye de giderek Şılbır'ın durumunu yakından takip etti..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel