Kene Samsun'da can aldı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı tedavisi gören 56 yaşındaki Gülşen D. hayatını kaybetti. Samsun'un Ladik İlçesi Ayvalı Köyü’nde yaşayan 3 çocuk annesi Gülşen D., 10 gün önce vücuduna yapışan keneyi kendisi

Kene Samsun'da can aldı
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı tedavisi gören 56 yaşındaki Gülşen D. hayatını kaybetti.
 
Samsun'un Ladik İlçesi Ayvalı Köyü’nde yaşayan 3 çocuk annesi Gülşen D., 10 gün önce vücuduna yapışan keneyi kendisi çıkardı. Gülşen D. 3 gün sonra da halsizlik, yüksek ateş ve solunum sıkıntısı nedeniyle İlçe Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Burada yapılan tedavi sonrasında durumu ağırlaşan Gülşen D. önce Gazi Devlet Hastanesi’ne, ardından da Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Enfeksiyon Hastalıkları Sevisinde tedavi gören Gülşen D., bu sabah yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
 
OMÜ Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Hakan Leblebicioğlu, Gülşen D.’nin yapılan tetkikler sonucunda KKKA hastalığına yakalandığının kesinleştiğini belirterek, "Hastanemize geldiğinde durumu çok ağır değildi. Tedavisi devam ederken gece ani bir kanama meydana gelmesi sonucu durumu ağırlaştı. Bu sabah da hayatını kaybetti" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler