Kendini doğalgaz borusuna astı

Olay, Bahçelievler Mahallesi Türk Telekom İl Müdürlüğü karşısında bir apartmanın zemin katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir iş yerinde tezgahtar olarak çalışan Güner Y.'nin (32) çalıştığı iş yerine 3 gündür gelmemesi üzerine arkadaşları dur

Kendini doğalgaz borusuna astı

Olay, Bahçelievler Mahallesi Türk Telekom İl Müdürlüğü karşısında bir apartmanın zemin katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir iş yerinde tezgahtar olarak çalışan Güner Y.'nin (32) çalıştığı iş yerine 3 gündür gelmemesi üzerine arkadaşları durumu polise bildirildi.

Alınan izinler sonrası çilingir yardımıyla eve giren polis Güner Y.'yi, doğalgaz tesisat borusuna asılı olarak buldu. 3 gün önce asıldığı tahmin edilen ve ağır kokuların geldiği evde polis, bir mektup buldu. Bir bayanın isminin yazıldığı ve tek suçlunun o olduğu yönünde satırların bulunduğu öğrenilen mektup, polis tarafından incelemeye alındı.

Yaklaşık 1 yıl önce eşinden boşanarak, intihar ettiği evde yalnız yaşamaya başladığı öğrenilen Güner Y.'nin komşuları gencin çok sakin olduğunu belirti.

Aslen Trabzon'un Çaykara ilçesinden olduğu öğrenilen Güner Y. 'nin komşuları bildikleri kadarıyla maddi sıkıntısı olmadığını ve kirasınıgününde ödediğini ifade ettiler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel