Kenan İskender Ziyaret Edildi

22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde 6. sıradan ikinci kez Trabzon milletvekili seçilen Asım Aykan dün Uzunsokak esnafını ziyaret ederek, vatandaşın sorunlarına kulak verdi. Trabzon'da çözüm bekleyen önemli konularda açıklamalar yapan Ak Parti Trabzon millet

Kenan İskender Ziyaret Edildi

22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde 6. sıradan ikinci kez Trabzon milletvekili seçilen Asım Aykan dün Uzunsokak esnafını ziyaret ederek, vatandaşın sorunlarına kulak verdi. Trabzon'da çözüm bekleyen önemli konularda açıklamalar yapan Ak Parti Trabzon milletvekili Asım Aykan beraberinde merkez ilçe başkanı Ergin Aydın ile Kenan İskender'i  ziyaret etti.

AYKAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Aykan yaptığı açıklamada istihdam,Güney Çevre Yolu,Tabakhane Zağnos Vadisi kentsel dönüşüm projesi, Trabzon Limanı, Çömlekçi Mahallesi sıkıntısı,yatırımlar, Uzun sokak ve il başkanlığı konularına açıklık getirdi.

İŞADAMLARINI KAÇIRIYORUZ

Trabzon'a işadamlarının yatırım yapmadığı yönündeki söylemleri değerlendiren Asım Aykan “Bu kentte konuşmak yerine çalışmak gerekir. Trabzon'da arazi sıkıntısı var. Burada çok fazla konuşan var ancak konuşmak değil, iş yapmak lazım. Trabzon'a iş adamı gelmiyor diyoruz. Bir işadamı arkadaşımız Trabzon'a döndü. Biz ne yaptık? Hoş geldin demedik, sorgulamaya başladık. Hekimoğlu şirketler grubu burada kahramanca savaşıyor. Bir kere çağırıp ne sıkıntınız var dedik mi, onlara madalya verdik mi? Varolan işletmelerin bile kapasitesini arttırmak için uğraşmıyoruz. Trabzon zor bir şehir o yüzden Trabzon'a “Trab'zor'” diyorum” açıklamasında bulundu.

GÜNEY ÇEVRE YOLU'NDA ISRARCIYIZ

Yıllardır Trabzon'un ilk gündem sıralarında yerini alan Güney Çevre Yolu ile ilgili de açıklama yapan Asım Aykan “Biz de ısrarla bu yolu istiyoruz. Bu yol geçiş yolu olmalıdır. Güney Çevre Yolu'nun maliyeti 650 milyon dolar civarında gözüküyor. Bu yolu bir seferde yapıp çıkamayız, yolun şehirle bağlantılarını çok iyi tutmak lazım.31 kilometrelik bu yolu gerekirse bölüm bölüm ayırıp çalışmalara başlanması gerekiyor.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BAYRAMIMIZDIR

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Tabakhane ayağının imzalanması bizim için bir bayramdır. Başbakan Erdoğan Trabzon'a geldiğinde aracını özellikle durdurup Zağnos Vadisi'ni izledi. Orada artık portakal bahçeleri yer alacak. Öte yandan geri dönüşüm projesi kapsamında Pelitli beldemizin ön kısmını da yıkacağız” dedi.

ÇÖMLEKÇİ, LİMANA HİZMET VEREMEZ

Geri Dönüşüm projesi kapsamında Çömlekçi Mahallesi'nin de ele alınması gerektiğine dikkat çeken Asım Aykan “Trabzon bir liman şehridir. Liman şehirlerinde, limanların arkasında yer alan mahalleler daha farklı olmuştur. Çömlekçi Mahallesi bu haliyle limana hizmet veremez. Taşımacılar artık ÖTV'siz yakıt kullanmaya başladı. Dolayısı ile orada farklı bir canlılık yaşanacak bu anlamda Çömlekçi Mahallesinin de ele alınması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

ATİLLA YILMAZ'I İSTİYORDUM

Son günlerde en çok tartışılan isimlerin başında gelen Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Akyol'un intihal tartışmaları hakkında bilgisi olmadığını söyleyen Aykan “Ben Atilla Yılmaz'ın görevde kalmasını çok istemiştim. Atilla Bey hizmetlerinden faydalandığımız değerli bir insandı. Ahmet Akyol'a da görevinde başarılar dilerim” derken Ak Parti'nin İl Başkanlığı'na kimin getirileceği sorusunu da Aykan “Muhafazakar, demokrat ve hak kavramlarına önem veren bir çok kişiden biri” şeklinde yanıtladı.

Taka Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler