Kelepir Fiyatına Mal Satılıyor

Geçtiğimiz günlerde tarihindeki en büyük sel felaketlerinden birini yaşayan Samsun'da, 669 iş yeri ve 194 mesken ile ilçelerde 3 bin 944 dekar alan zarar gördü.Kent merkezinde bulunan battaniyeciler, ayakkabıcılar, halıcılar ve yorgancılar, selden dolayı

Kelepir Fiyatına Mal Satılıyor

Geçtiğimiz günlerde tarihindeki en büyük sel felaketlerinden birini yaşayan Samsun'da, 669 iş yeri ve 194 mesken ile ilçelerde 3 bin 944 dekar alan zarar gördü.

Kent merkezinde bulunan battaniyeciler, ayakkabıcılar, halıcılar ve yorgancılar, selden dolayı zarar gören mallarını yarı fiyatına veya üçte bir fiyatına satarak, zararlarının bir bölümünü kurtarmaya çalışıyor.

Kelepir fiyatına satılan mallara vatandaşlar akın ediyor. Kelepir fiyatına kapış kapış satılan mallar birkaç saat içinde tükeniyor.

Selden önce günde 20-30 tane yorgan ve battaniye sattığını ifade eden Ali Ay, selden zarar gören malları çok ucuz bir fiyata sattıkları için bir mağaza dolusu malın birkaç saat içinde yarı yarıya satıldığını kaydetti. Ay, selden gördükleri zararı ucuza mal satarak karşılayama çalıştıklarını söyledi.

Selden zarar gören ve 40-50 YTL'ye satılan ayakkabılar 5 ila 10 YTL arasında, 150 ila 80 milyon arasında satılan yorgan ve battaniyeler 10-30 YTL arasında ve 250 ila 150 YTL arasında satılan halıların da 80-100 YTL arasında satıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel