Kaza yapan doktora son görev

Trabzon'un Sürmene ilçesinde dün kullandığı otomobille yol kenarında park halindeki tıra çarpması sonucu hayatını kaybeden, Trabzon Göğüs Hastalıkları Hastanesinde görevli pratisyen doktor Erhan Saral için Of Devlet Hastanesinin önünde tören düzenlendi. T

Kaza yapan doktora son görev

Trabzon'un Sürmene ilçesinde dün kullandığı otomobille yol kenarında park halindeki tıra çarpması sonucu hayatını kaybeden, Trabzon Göğüs Hastalıkları Hastanesinde görevli pratisyen doktor Erhan Saral için Of Devlet Hastanesinin önünde tören düzenlendi.

Trabzon Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Halit Çınarka, törende yaptığı konuşmada, çok değerli bir meslektaşlarını kaybettiklerini belirterek, ''Adam gibi bir adamdı. Acımız çok büyük'' dedi.

Törene, Erhan Saral'ın enfeksiyon hastalıkları uzmanı olan hamile eşi Dr. Özlem Saral, Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Oktay Saral, İl Sağlık Müdürü Mustafa Hakyemez, Trabzon Tabip Odası Başkanı Aydın Aydın ve Erhan Saral'ın mesai arkadaşları katıldı.

Törenin ardından, Saral'ın cenazesi, Çarşıbaşı Büyük Camisi'ne götürüldü.
Burada kılınan cenaze namazına TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzon Sağlık Bölge Koordinatörü Şafak Sünbül, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü katıldı.

Daha sonra, Saral'ın cenazesi, ilçedeki aile kabristanında defnedildi.
Pratisyen doktor Erhan Saral, Karadeniz Sahil Yolu'nu kullanarak 61 AP 292 plakalı otomobiliyle Trabzon'dan Rize yönüne giderken Sürmene ilçesinde yol kenarında park halindeki 61 P 1238 plakalı tıra arkadan çarpmış ve kaza yerinde hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler