Kaymakamdan Öğrencilere Altın

Trabzon'un Arsin İlçesi Kaymakamı Alpaslan Altınışık, üniversite sınavında dereceye giren öğrencilere birer cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.Kaymakam Alpaslan Altınışık, üniversite sınavında dereceye giren Arsin Lisesi öğrencilerinden Esengül Albayrak ve

Kaymakamdan Öğrencilere Altın

Trabzon'un Arsin İlçesi Kaymakamı Alpaslan Altınışık, üniversite sınavında dereceye giren öğrencilere birer cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

Kaymakam Alpaslan Altınışık, üniversite sınavında dereceye giren Arsin Lisesi öğrencilerinden Esengül Albayrak ve Servet Kuloğlu'nu birer cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

İlçe Hükümet Konağı Kaymakamlık makamında düzenlenen ödül törenine Arsin Kaymakamı Alpaslan Altınışık, Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gürsoy ve Arsin Lisesi Müdürü İbrahim Aktürk katıldı.


Kaymakam Altınışık öğrencilerin üniversite sınavında üstün başarı elde ettiklerini belirterek “Arsin Lisesi'nde okuyan bu öğrencilerimiz gecelerini gündüzlerine katarak, sonucunda çok iyi bir başarı elde etmişlerdir. Bu gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Eğitime ve öğretime verdiğimiz destekle böyle başarılı öğrencileri gördükçe bizler de son derece gururlanıyoruz. Hedefimiz üniversiteyi kazanan öğrencilerimizin sayısını daha da artırmaktır, bizler öğrencilerimize bu konuda her türlü desteği vereceğiz ve onları teşvik edeceğiz” dedi.

selahattinaydinli@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler