Kayıp çocuk 4 gündür yok

Alınan bilgiye göre, 4 gün önce oyun oynamak için parka gitmek üzere ilçedeki evinden ayrılan 12 yaşındaki Yusuf Çapaoğlu, eve dönmedi. Çocuklarının hayatından endişelenen Çapaoğlu ailesinin başvurusu üzerine, Yusuf Çapaoğlu'nun bulunması için Emniyet Müd
Kayıp çocuk 4 gündür yok
Alınan bilgiye göre, 4 gün önce oyun oynamak için parka gitmek üzere ilçedeki evinden ayrılan 12 yaşındaki Yusuf Çapaoğlu, eve dönmedi.


Çocuklarının hayatından endişelenen Çapaoğlu ailesinin başvurusu üzerine, Yusuf Çapaoğlu'nun bulunması için Emniyet Müdürlüğü ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir