Kayboldu ve öyle bir yerde bulundu ki...

Giresun’da evine gitmek için işten çıktıktan sonra 1 aydır kendisinden haber alınamayan kadın Kastamonu’da ölü olarak bulundu.Edinilen bilgilere göre, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde memur olarak çalışan Nebahat Çakmak (48) kaybolu

Kayboldu ve öyle bir yerde bulundu ki...

Giresun’da evine gitmek için işten çıktıktan sonra 1 aydır kendisinden haber alınamayan kadın Kastamonu’da ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde memur olarak çalışan Nebahat Çakmak (48) kayboluşunun üzerinden bir ay geçtikten sonra Kocaeli Çayırova’da izine rastlandı.

Çakmak’ın, Çayırova’ya evlenmek için kaçan kız kardeşi S.O. ile görüşmeye gittiği tespit edildi. Nebahat Çakmak, geri dönmeye ikna edemediği kız kardeşi ile tartıştı. Aralarında çıkan tartışma üzerine kız kardeşinin komşusu P.M. isimli kadın yakınlık göstererek Nebahat Çakmak’ı kendi evine davet etti. Çakmak, “Gecenin bu saatinde gidemezsin gel bizde kal, sabah gidersin” diyen P.M.’nin evinde misafir kaldı. Ertesi gün P.M., Çakmak ile birlikte otobüs bileti almak üzere otogara gitti. Çakmak biletini kredi kartı ile aldığında tuşladığı şifreyi görerek ezberleyen P.M., otobüs kalkana kadar çok vakit olduğunu söyleyerek, Nebahat Çakmak’ı tekrar evine davet etti. Tekrar otobüse binip yola çıktığı sırada kredi kartlarının olmadığını fark etmesi üzerine Çakmak bankayı arayarak kartını iptal ettirmek için aramasından sonra P.M’nin kredi kartıyla altın alıp, aldığı altınları da bir başka kuyumcuda bozdurduğu kamera kayıtlarıyla ortaya çıktı.

P.M’nin gözaltına alınarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasının ardından ortadan kaybolan Nebahat Çakmak’ın Kastamonu’da ölü olarak bulundu. Olayla ilgili ise P.M ve V.D isimli iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Kadının cesedi ise yapılan incelemelerin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel