Kargo paketinden uyuşturucu çıktı

Trabzon’un Kemerkaya Mahallesinde önceki gün bir ihbarı değerlendiren Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine bir kişinin yüklü miktarda uyuşturucuyu kargoyla göndereceği yönündeki ihbar üzerine

Kargo paketinden uyuşturucu çıktı

Trabzon’un Kemerkaya Mahallesinde önceki gün bir ihbarı değerlendiren Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine bir kişinin yüklü miktarda uyuşturucuyu kargoyla göndereceği yönündeki ihbar üzerine başlatılan operasyonda O.K (18) yaşındaki bir genç 18 kilo gram kubar esrarı kargoyla göndermek istediği sırada göz altına alındı. Polislerin kargoyu açtıklarında ise 18 kilo kubar esrar çıktı. Göz altına alınan O.K alınan ifadesinin ardından Savcılığa gönderileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel