Karadeniz 4 Genci Yuttu

Edinilen bilgiye göre olay, Yakakent ilçesi Kozköy Mahallesi sahilinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Evlerinin 500 metre ilerisinde serinlemek için denize giren kardeşler Handan Günel (13) ve Havanur Günel (17) ile kuzenleri Muharrem Günel (15) ve

Karadeniz 4 Genci Yuttu

Edinilen bilgiye göre olay, Yakakent ilçesi Kozköy Mahallesi sahilinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Evlerinin 500 metre ilerisinde serinlemek için denize giren kardeşler Handan Günel (13) ve Havanur Günel (17) ile kuzenleri Muharrem Günel (15) ve Gizem Ak (17), boğulma tehlikesi geçirdi.

Yüzme bilmedikleri öğrenilen gençler, birbirlerini kurtarmak isterken suda kayboldu. Olayı fark ederek gençleri kurtarmak isteyen vatandaşlar, Handan Günel, Havanur Günel ve Gizem Ak'ın cansız bedenlerini denizden çıkardı. Muharrem Günel'e ise ulaşılamadı.

Olay Sahil Güvenlik'e bildirilirken, balıkçılardan da yardım istendi. Balıkçıların trol ağlarıyla yaptıkları aramada Muharrem Günel'in cesedine de ulaşıldı. Denizden çıkarılan cesetler, otopsi için Yakakent Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen gençlerin yakınları ise gözyaşı dökerek, sinir krizleri geçirdi.

Handan Günel'in bu sene Sinop Anadolu Öğretmen Lisesi'ni kazandığı, Havanur Günel'in Alaçam Meslek Lisesi 3. sınıfına geçtiği, Muharrem Günel'in ise Sinop-Gerze Anadolu Turizm ve Otelcilik Okulu'nda okuduğu, Gizem Ak'ın da İstanbul'dan Samsun'a misafirliğe geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel