| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bölgesel Yayın tarihi: 07 Kasım 2012 19:41

Karabük'te Fuhuş Operasyonuna 49 Gözaltı

 Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından fuhuş yapıldığı iddiasıyla 7 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 49 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Ahlak Büro ekipleri tarafından fuhu

 

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından fuhuş yapıldığı iddiasıyla 7 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 49 kişi gözaltına alındı.
 
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Ahlak Büro ekipleri tarafından fuhuş yapıldığı iddiasıyla 7 adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı. Karabük il merkezinde 4, Safranbolu'da da 3 eve yapılan baskınlarında, aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 49 kişi gözaltına alındı.
 
İl Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından 41 kişi serbest bırakılırken, uzun süren teknik ve fiziki takibin ardından Ö.Y.'nin evinde 11, K.H.'nin evinde 19, E.B.'nin işyerinde de 11 kadının fuhuş yaptığı tespit edildi. Gözaltına alınanlardan Ö.Y. (43), S.U. (49), F.T. (49), Z.Ö. (47), E.B. (32), A.S. (36), R.K. (34) ve K.H. (56), 'fuhuş, fuhuş için yer temini, fuhuşa teşvik ve menfaat temini sağlamak' suçundan adliyeye sevk edilirken kadınlardan birinde Hepatit C hastalığına rastlandı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!