Kamyonet ile kamyon çarpıştı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde kamyonet ile kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, sabah 07.30 sıralarında Evkaf Mahallesi Kumru-Korgan karayolunda meydana geldi. Murat P. yönetimindeki 34 DE 7210 plakalı kapalı kasa kamyonet il

Kamyonet ile kamyon çarpıştı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde kamyonet ile kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah 07.30 sıralarında Evkaf Mahallesi Kumru-Korgan karayolunda meydana geldi. Murat P. yönetimindeki 34 DE 7210 plakalı kapalı kasa kamyonet ile Ahmet Y.'nin kullandığı 52 EL 120 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada araç içinde sıkışan Murat P., olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kamyonetin içindeki gazetelerin boşaltılmasından sonra bagajdan çıkarıldı.

Her iki sürücü de 112 Acil Yardım ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel