Kadınlar Halinde tehlike çanları

Trabzon Kadınlar Halindeki köprünün hemen yanında bulunan elektrik direğinin tehlike saçtığını daha öncede (24-Nisan 2009) Haber61 olarak gündeme taşımıştık. 2 gündür Trabzon'u etkisi altına alan yağışla birlikte elektrik direğindeki tehlike yetkilileri ş

Kadınlar Halinde tehlike çanları

Trabzon Kadınlar Halindeki köprünün hemen yanında bulunan elektrik direğinin tehlike saçtığını daha öncede (24-Nisan 2009) Haber61 olarak gündeme taşımıştık. 2 gündür Trabzon'u etkisi altına alan yağışla birlikte elektrik direğindeki tehlike yetkilileri şimdi korkutmaya başladı. Yetkililer yağışların artması ile elektrik trafosunun patlayabileceğinden can ve mal kaybı yaşanabileceğinden korkuyorlar.

İlgili Haberimiz;

Bu tehlike Trabzon'a yakışmıyor


2 gün boyunca Trabzon'u etkisi altına alan yağmurlarla Kadınlar Pazarını su basması üzerine şimdi de Kadınlar Pazarının çökebilme tehlikesinin olduğu öğrenildi.

GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!!!

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler