Kaçak sigara ve eroin ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Rize İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Rize’nin Ardeşen ilçesinde gerçekleştirilen yol kontrolleri sırasında bir yolcu minibüsü durdurularak arandı. Yapılan aramada Gürcistan’dan kaçak yollarla yur

Kaçak sigara ve eroin ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Rize İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Rize’nin Ardeşen ilçesinde gerçekleştirilen yol kontrolleri sırasında bir yolcu minibüsü durdurularak arandı. Yapılan aramada Gürcistan’dan kaçak yollarla yurda sokulan 2 bin 290 paket çeşitli markalarda kaçak sigara ele geçirdi.

Rize’de polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda 262 gram eroin ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçaklılık ve Organize Sularla Mücadele ekipleri Van’dan Rize’ye gelen bir yolcu otobüsünü durdurarak otobüste arama yaptı. Yapılan aramada bir çanta içerisinde zulalanmış 262 gram eroin ve 2.4 gram afyon sakızı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak İ.T. isimli kişi gözaltına alındı. İ.T., Rize Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi’ne konuldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel