İyiye, güzele, TRABZON’a…

Sunay Akın, Mustafa Kemal Sayıl, karayemiş, Öykü&Berk, Mustafa Karaalioğlu, Trabzon Sanat Evi ve Trabzon gündemi. Bunların hepsi ve sürprizler Trabzon Dergisi'nin 8.sayısında.

İyiye, güzele, TRABZON’a…

İstanbul'da hazırlanan Trabzon Kültür Sanat Yaşam Dergisi, 8.sayısında yine el değmemiş konulara ve konuklara ulaştı. Sunay Akın ile oyuncak müzesini gezdi, Mustafa Kemal Sayıl ile yakın Trabzon tarihinden anılar dinledi. Herkesin 'Evlerinin Önü Boyalı Direk' türküsünü flamengo tarzı söyleşiyle tanıdığı Öykü&Berk kardeşlerle, müziği, Trabzonluluğu, Trabzon'u konuştu.

Star Gazetesi yayın yönetmeni Mustafa Karaalioğlu analizleriyle İstanbul'dan Trabzon'un nasıl göründüğünü anlattı. Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren bir adam. Trabzon Sürmeneli Hilmi Köksal Alişanoğlu'nun sıra dışı başarı hikayesi. Karayemiş hakkında ne biliyorsunuz? Bütün bildiklerinizi unutacak bir yazı yine derginin bu sayısında. TUSİAD Brüksel Temsilcisi, Bahadır Kaleağası'ndan müthiş bir stratejik analiz. Uluslar arası stratejide Karadeniz gelecekte nerede olacak? Kazım Koyuncu belgeseli yapan Ümit Kıvanç ile Kazım'ın hayatı ve müziği üzerine derin bir konuşma. Tabii ki ayın fotoğrafları ve ilk kez okuyacağınız haberleri.

Türkiye'de yayımlanan iki kent dergisinden biri olan TRABZON Dergisi'ne en kısa yoldan ulaşmak ya da abone olmak isteyenler,

0212 212 61 26 nolu telefonu arayabilir,

ya da trabzon@trabzondergisi.com'a mail atabilir.

Trabzon Dergisi'ne nasıl ulaşabilirim?

İstanbul Mecidiyeköy, Bakırköy, Kadıköy, Güngören, Beşiktaş ve Taksim'deki gazete bayileri aracılığı ile dergiye ulaşılabilir.

www.trabzondergisi.com

0212 212 61 26

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel