İstifa etti paltosunu alıp çıktı

Rize Ticaret Borsası (RTB) Başkanı Tahsin Sancak, Borsa Başkanlığı başta olmak üzere sürdürdüğü bütün görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. Sancak, daha sonra paltosunu alarak borsa binasından ayrıldı. Rize Ticaret Borsası Başkanı Tahsin Sancak, bugün d

İstifa etti paltosunu alıp çıktı

Rize Ticaret Borsası (RTB) Başkanı Tahsin Sancak, Borsa Başkanlığı başta olmak üzere sürdürdüğü bütün görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Sancak, daha sonra paltosunu alarak borsa binasından ayrıldı. Rize Ticaret Borsası Başkanı Tahsin Sancak, bugün düzenlediği basın açıklamasında ilginç bir istifa açıklaması yaptı. 11 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan Rize Ticaret Borsası Kongresi'nde yeniden başkan adayı olması beklenen Sancak, Borsa Başkanlığı başta olmak üzere bütün görevlerinden istifa ettiğini açıkladı, ardından paltosunu alarak borsa binasından ayrıldı.

İstifasıyla ilgili konuşan Sancak, 1993 yılında Çay-Der Başkanı olduğunu belirterek "1994'de İyidere'den İl Genel Meclisi üyeliğine seçildim.1995 Kasım ayında Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeliğine, 1997 yılında ise Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildim. Bu dönem içerisinde Rize ve ülkem için bugün sayısı ve hesabını çıkaramayacağım kadar hizmetlerde direkt veya dolaylı katkılarım oldu" dedi.

11 Şubat 2009 tarihinde yapılacak Rize Ticaret Borsası seçimlerinde yeniden aday olmadığını anlatan Sancak, şöyle konuştu: "Dolayısıyla, Rize İnşaat Yatırım San.Tic. A.Ş., Rize Sportif A.Ş., Çaykur Rizespor Kulübü ve Çay-Der yönetim kurulu üyeliklerinden de istifa ediyorum. Bugüne kadar bana destek veren tüm hemşehrilerime ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Varsa hakkımı helal ediyorum. Bilerek hiçbir yanlış harekette bulunmadım. Sehven incittiğim insanlar varsa onlardan özür diliyorum, helallik istiyorum."

Basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını da cevapsız bırakan Sancak, "Rizelilerden iki şey istiyorum. Çay Borsası hedefini asla kaybetmesinler ve ÇAYKUR'a sahip çıkmaya devam etsinler" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel