| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 30 Haziran 2013 10:50

İstanbul değil Trabzon

Bölgede çok sayıda kişinin yıllar öncesinde İstanbul’a çalışmak için gittiği ve semt isimlerinin gurbetçilerin isteği üzerine alınan kararla verildiği öğrenildi. Bölümlü Beldesi’nin giriş kısmına yerleştirilen mahalle isimlerinin yer aldığı tabelayı gören

Bölgede çok sayıda kişinin yıllar öncesinde İstanbul’a çalışmak için gittiği ve semt isimlerinin gurbetçilerin isteği üzerine alınan kararla verildiği öğrenildi.
 
Bölümlü Beldesi’nin giriş kısmına yerleştirilen mahalle isimlerinin yer aldığı tabelayı gören vatandaşlar bir an kendilerini İstanbul’da sandıklarını belirtirlerken gurbetçilerin çoğu yaz mevsiminde beldelerine geldiklerini kaydedildi.
 
Tabelada, “Emirgan, Taksim, Aksaray, Beylerbeyi, Fatih, Kartal “ gibi İstanbul’un semt isimleri yazması dikkat çekti.
 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!