İsrail Büyükelçisi Trabzon'da

İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gaby Levy, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret etti.TRABZON'A İLK KEZ GELİYORUMBüyükelçi Gaby Levy, Trabzon Valiliği'nde yaptığı açıklamada Trabzon'a yaptığı ziyaret ile turizmi artırmayı amaçladıklarını belirter

İsrail Büyükelçisi Trabzon'da

İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gaby Levy, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret etti.

TRABZON'A İLK KEZ GELİYORUM

Büyükelçi Gaby Levy, Trabzon Valiliği'nde yaptığı açıklamada Trabzon'a yaptığı ziyaret ile turizmi artırmayı amaçladıklarını belirterek, "Trabzon'a ilk kez geliyorum ama Trabzon ile ilgili haberlere büyük ilgim vardı ve bu şehri her zaman gömek istemişim ve burada olmaktan mutluyum" dedi.

İSRAİL'Lİ TURİSTLER TRABZON'U ÇOK SEVİYOR

İsrail'li turistlerin de Trabzon'a büyük ilgisi olduğunu kaydeden Levy, "Trabzon'u çok seviyorlar. Geçen yılda yardımcılarım Trabzon'a gelmişti ve Trabzon ile ilgili bana bilgi vermiştiler. İsrail'in yanında Türkiye'ye ve Trabzon'a Avrupa'nın büyük ilgisi var.Trabzon ziyaretimde işbirliği adımlarının atılması için gün içinde ziyaretlerde bulunacağım" diye konuştu.

Dün Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı ziyaretinde Rize'ye gelen İsrailli turistlerden duyulan rahatsızlığı, "İsrailli turistler ilimize geldiğinde şehre uğramadan direk doğa ile baş başa kalıyor. Bu tavırları hemşehrilerimizin onlara şüpheyle bakmalarına neden oluyor" konuşmasının hatırlatılması üzerine Büyükelçi Levy, şunları söyledi:

RİZE'DE ŞOK OLDUM

"Rize'de hayal kırıklığına uğradım. İsrailli turistler doğaya zarar vermez.  Başkanın açıklaması beni üzdü" dedi. 

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Büyükelçi Levy'ye bir plaket verdi.

Büyükelçi Levy, Trabzon Belediye Başkanlığını ziyaret etmek için Valilik'ten ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler