İsmail Tezel'e Soruşturma Açıldı

TÜRK Dili ve Edebiyatı öğretmeni Gülcan Güneş ile nişanlandıktan bir süre sonra ayrılan ve bu ilişkisi nedeniyle adı sık sık haber olan Trabzon Vali Yardımcısı İsmail Tezel hakkında İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı.Trabzon'a gelen İçişleri Bakanlığı

İsmail Tezel'e Soruşturma Açıldı

TÜRK Dili ve Edebiyatı öğretmeni Gülcan Güneş ile nişanlandıktan bir süre sonra ayrılan ve bu ilişkisi nedeniyle adı sık sık haber olan Trabzon Vali Yardımcısı İsmail Tezel hakkında İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı.

Trabzon'a gelen İçişleri Bakanlığı müfettişi üç günden bu yana iddiaları inceliyor.

Trabzon Vali Yardımcısı İsmail Tezel, flört ettiği Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Gülcan Güneş'i, geçici görevle yüksek kesimdeki Düzköy İlçesi Çayırbağı Çok Programlı Lisesi'nden sahildeki Çarşıbaşı Lisesi'ne aldırınca ilişki basının ilgisini çeki. Tayinin gazetelere yansıması üzerine nişanlanan Tezel ve Güneş, geçen Nisan ayında ayrıldı. Ayrılığın ardından Gülcan Güneş yine eski okuluna döndü. Tezel ve Güneş'in birbirleri hakkında yaptığı açıklamalar da sık sık haber olarak gazetelerde yayınlandı.

Gelişmeler üzerine İçişleri Bakanlığı'nın Vali Yardımcısı İsmail Tezel hakkında soruşturma başlattırken iddiaları incelemek için bir müfettişi Trabzon'a gönderdi. Pazartesi gününden bu yana Trabzon'da bulunan müfettiş, yerel ve ulusal basında ikili hakkında çıkan haber kupürlerini istettiği, bazı kişilerle görüştü. Vali Yardımcısı İsmail Tezel'le de görüşen müfettişin gerekli gördüğü takdirde öğretmen Gülcan Güneş'le görüşme yapabileceği vurgulandı.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler