İşitme engelli çiftin nikahını Bakırcı kıydı!

Rize'de işitme engelli çiftin nikahını Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı kıydı.Rize Belediyesi nikah salonunda tercüman eşliğinde kıyılan nikahta Mustafa Kalyoncu ve Dilek Çelik çifti şahitler huzurunda evlenme akitlerine yerine getirdi.Çaykent İşitme E

İşitme engelli çiftin nikahını Bakırcı kıydı!

Rize'de işitme engelli çiftin nikahını Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı kıydı.
Rize Belediyesi nikah salonunda tercüman eşliğinde kıyılan nikahta Mustafa Kalyoncu ve Dilek Çelik çifti şahitler huzurunda evlenme akitlerine yerine getirdi.
Çaykent İşitme Engelliler Okulu'nda sekiz yıl önce tanışan çiftin nikahını kıyan Bakırcı, çiftin evliliklerinin huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ederek evlilik cüzdanını Dilek Çelik'e teslim etti.
Bakırcı ayrıca, genç çifte evlilik hediyesi olarak bir çift kahve fincanı hediye etti ve evlilik yıldönümlerinde karşılıklı kahve içmelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel