Irmak Off-Raod tutkunlarının parkuru oldu

 Ordu’nun su ihtiyacının karşılandığı ve şehrin ortasından geçen Melet Irmağı’nda su seviyesinin azalması ile off-road tutkunlarının parkuru haline geldi.Ordu’da birçok önemli organizasyona imza atan Gezenbilir Ordu Off-Road Kulübü üyeleri, ırmak üzerinde

Irmak Off-Raod tutkunlarının parkuru oldu

 Ordu’nun su ihtiyacının karşılandığı ve şehrin ortasından geçen Melet Irmağı’nda su seviyesinin azalması ile off-road tutkunlarının parkuru haline geldi.
Ordu’da birçok önemli organizasyona imza atan Gezenbilir Ordu Off-Road Kulübü üyeleri, ırmak üzerinde ki şovları ile zaman zaman yürekleri de ağızlara getirdi.
Kulüp üyesi Ersin Şensoy, off-roadın bir tutku olduğunu ifade ederken, "Biz kulüp olarak bir çok etkinlik düzenledik ve katıldık. Bu da bunlardan bir tanesiydi. Burada hem eğlenirken hem de ırmağımızın su seviyesin bu denli azalmasından büyük üzüntü duyduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel