İntiharın Perde Arkası

Eşinin evi terk etmesine dayanamayarak intihar eden üniversite öğrencisiMurat Sağlam, eşini çok sevmesine rağmen, dışarıdan gelen baskılar yüzünden huzurunun kaçtığını söylüyordu. İlçeyi büyük bir üzüntüye boğan ölümünün ardından farklı nedenler ortaya çı

İntiharın Perde Arkası


Eşinin evi terk etmesine dayanamayarak intihar eden üniversite öğrencisi
Murat Sağlam, eşini çok sevmesine rağmen, dışarıdan gelen baskılar yüzünden huzurunun kaçtığını söylüyordu. İlçeyi büyük bir üzüntüye boğan ölümünün ardından farklı nedenler ortaya çıktı.

Chat ile başlayan ve mutlu sonla noktalanan evlilikte mutluluk ve huzur bir yıl devam etti. Bir yıl sonra genç çiftlerin arası bozulmaya başladı. Son bir yıl içinde eşiyle sıkıntılı anlar geçiren ve bu yüzden zaman zaman eşi Reşide'yi dövdüğü iddia edilen Murat Sağlam, bu yüzden karakolluk oldu. Eşini polise şikayet eden Reşide burada verdiği ifadelerde, eşinin ailesinin kendisini kabullenmediğini, özellikle aileden bazılarının Murat Sağlam'a “Sana daha iyi üniversiteli birini buluruz” gibi sözler söyleyerek gencin kafasını karıştırdıkları ve kendisine karşı kışkırtıldığı dile getirildi.

Ekspres

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel