İlk Kazma ne zaman vurulacak?

Büyük tartışmalara neden olan Akyazı stadyum projesi için ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldı ve ilk kazmanın 2 hafta içinde vurulacağı öğrenildi.  Haber61'in edindiği bilgiye göre stadın yapımının 700 gün olarak planlandığı anacak henüz yapılamay

İlk Kazma ne zaman vurulacak?
Büyük tartışmalara neden olan Akyazı stadyum projesi için ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldı ve ilk kazmanın 2 hafta içinde vurulacağı öğrenildi. 
 
Haber61'in edindiği bilgiye göre stadın yapımının 700 gün olarak planlandığı anacak henüz yapılamayan bazı kamulaştırma işleri nedeniyle sürenin uzayabileceği gelen bilgiler arasında.
 
İhaleyi kazanan firmanın işe başlamadan önce kullanılacak malzemeler için fiyat araştırması yaptıktan sonra şantiyesini kurup çalışmalara başlayacak. İlk olarak kazıkların çakılması ve dolgu işleri yapılacak ve 2 ay içinde de yavaş yavaş stadın görüntüsü oluşmaya başlayacak. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel