İl Genel Meclis üyelerine plaket

İl Özel İdaresi'nin Sahil Tesisleri'nde düzenlenen yemekte, Trabzon Valisi Nuri Okutan, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle son kez bu hafta olağan toplantılarını gerçekleştirecek olan meclis üyelerine plaket ve teşekkür belgesi verdi. Okutan, yemek sonunda

İl Genel Meclis üyelerine plaket

İl Özel İdaresi'nin Sahil Tesisleri'nde düzenlenen yemekte, Trabzon Valisi Nuri Okutan, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle son kez bu hafta olağan toplantılarını gerçekleştirecek olan meclis üyelerine plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Okutan, yemek sonunda yaptığı konuşmada, meclisin son dönemi olduğunu ve üyelerin son toplantılarını yaptığını belirterek, ''Seçimlerden sonra yeni dönem meclisi toplanacak. Yeni başlangıçlarda oturulur, yemekler yenilir, bazen de ayrılırken bu tür törenler yapılır. Buradan hareketle bu organizasyonu düzenledik'' dedi.

Mesai arkadaşı olarak gördüğü ve kent için hizmet veren meclis üyeleriyle dostluklarının, muhabbetlerinin süreceğini ifade eden Okutan, ''Yeni bir seçim yapılacak, bazı arkadaşlarımız yeniden gelecek, belki bazıları gelemeyecek. İnşallah bağlarımız ilelebet ömür boyu sürecektir'' diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi ise yeni meclisin, ayrılan üyelerin tecrübelerinden yararlanması gerektiğine dikkati çekti.

Konuşmaların ardından Vali Okutan, başta meclis başkanı Revi olmak üzere tüm meclis üyelerine plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler