İki kardeş boğuldu!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde denize giren iki kardeşten biri kayboldu, boğulma tehlikesi geçiren diğeri tedavi altına alındı. İlçeye bağlı Söğütlü beldesinde, İsa (20) ve kardeşi Salih Reis (18), denize girmek üzere sahil kesimine gitti. Denize giren İsa

İki kardeş boğuldu!
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde denize giren iki kardeşten biri kayboldu, boğulma tehlikesi geçiren diğeri tedavi altına alındı.
 
İlçeye bağlı Söğütlü beldesinde, İsa (20) ve kardeşi Salih Reis (18), denize girmek üzere sahil kesimine gitti.
 
Denize giren İsa Reis'in suda akıntıya kapılarak kaybolduğunu gören Salih Reis, kardeşini kurtarmak için suya girdi ancak o da akıntıya kapılarak kayboldu.
 
Bir süre sonra sahile gelen ve yeğenlerinin suda kaybolduğunu öğrenen İbrahim Reis, denize girerek İsa'yı kıyıya çıkardı.
 
Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Akçaabat Haçkalı Devlet Baba Hastanesine kaldırılan İsa Reis'in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
 
Kaybolan Salih Reis'in bulunması için Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıçları tarafından arama çalışması başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel