İçki parası için babasını dövdü

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Hızırbey Mahallesinde N.T. isimli şahıs, babası İ.T.’den içki parası için 20 lira istedi. Parayı aldıktan sonra evden çıkan İ.T. akşam saatlerinde eve tekrar geldi. N.T. alkollü bir şekilde babasından 20 TL daha istemesi

İçki parası için babasını dövdü

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Hızırbey Mahallesinde N.T. isimli şahıs, babası İ.T.’den içki parası için 20 lira istedi. Parayı aldıktan sonra evden çıkan İ.T. akşam saatlerinde eve tekrar geldi. N.T. alkollü bir şekilde babasından 20 TL daha istemesi üzerine, baba İ.T, “oğlum para yok, sadece 20 TL var, veremem, eve ekmek alacağım” demesi üzerine N.T. sinirlenerek babası İ.T.’ye küfür ederek, göğüs bölgesine vurdu.

Çevredekilerin şikayetinin ardından eve gelen emniyet ekipleri, baba İ.T.’nin şikayetçi olmadığını görünce evden ayrıldı. Eve tekrar gelen İ.T. babası N.T.’den tekrar para istedi. Baba N.T. oğlundan korktuğu için 20 TL daha para verdi. Olayın ardından Emniyet Müdürlüğüne giden baba N.T., oğlu İ.T.’den şikayetçi oldu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel