Huzurevi Sakinlerine Deniz Turu

Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşamlarını sürdüren yaşlılar için Trabzon Belediyesi tarafından deniz turu düzenlendi. Belediyeye ait gezinti gemisiyle gezen yaşlılar, kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Volkan Cana

Huzurevi Sakinlerine Deniz Turu

Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşamlarını sürdüren yaşlılar için Trabzon Belediyesi tarafından deniz turu düzenlendi. Belediyeye ait gezinti gemisiyle gezen yaşlılar, kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'na teşekkür etti.

Huzurevinde kalan yaşlıları denizle buluşturmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Canalioğlu, “Bu tür faaliyetler, yaşlılarımıza moral vermektedir. Onlar bizim büyüklerimizdir. Hepsine sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Zehra Atalay da yaşlılara yönelik hizmetten dolayı Canalioğlu'na teşekkür ederek sosyal faaliyetlerde belediyeyi yanlarında görmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel