Hopaspor'da 2. Başkan İstifa Etti

Topaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, diğer yöneticiler gibi kendisinin de Artvin Hopaspor için canla başla çalıştığını belirtti.Çok genç bir ekip kurduklarını ifade eden Topaloğlu, şunları söyledi:''Teknik heyet ve yönetim, uyum içinde görevimizi

Hopaspor'da 2. Başkan İstifa Etti

Topaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, diğer yöneticiler gibi kendisinin de Artvin Hopaspor için canla başla çalıştığını belirtti.

Çok genç bir ekip kurduklarını ifade eden Topaloğlu, şunları söyledi:
''Teknik heyet ve yönetim, uyum içinde görevimizi yapıyorduk. Futbolcularımız da hazırlıklarını sürdürüyorlardı. Ancak teknik heyet tarafından yapılan operasyonla Hopalı futbolcuların hepsinin kadro dışı bırakılması ve özellikle Trabzon kimlikli futbolcuların kadroya alınması, benim kişiliğime ve yöneticilik anlayışıma ters düşmüştür. Hopalı futbolcularımız takımın geleceği açısından çok önemlidir. Kendi futbolcularımızın kazanılmaları gerekirken dışlanması, doğru bir hareket değildir. Bunu asla kabul edemem.''

Topaloğlu, istifa dilekçesini kulübe bıraktığını kaydederek, ''Geri dönmeyi bu dakikadan sonrada düşünmüyorum. Hopalı olarak dışarıdan her zaman Artvin Hopaspor'a desteğimi vereceğim'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel