Hopa'da Rus kadın AİDS'li çıktı

Hopa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan ve sağlık kontrolünden geçirilen Rus uyruklu 30 yaşındaki Y.S.'de, AIDS hastalığına yol açan HIV bulunduğu tespit edildi. Y.S.'nin bir aydır Hopa'da çalıştığı ve bu

Hopa'da Rus kadın AİDS'li çıktı

Hopa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan ve sağlık kontrolünden geçirilen Rus uyruklu 30 yaşındaki Y.S.'de, AIDS hastalığına yol açan HIV bulunduğu tespit edildi. Y.S.'nin bir aydır Hopa'da çalıştığı ve bu süre içinde birçok erkekle birlikte olduğu öne sürüldü. Y.S. işlemlerinin ardından Sarp Sınır Kapısı'ndan sınırdışı edildi.

Bu arada yine operasyonlarda gözaltına alınan ve kontrollerde Hepatit mikrobu taşıdığı belirlenen 2 Rus uyruklu hayat kadınının daha sınırdışı edildiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel