Hizmette Kalitenin Adı İmperial

Kaliteli hizmet anlayışı ve güler yüzlü personel kadrosu ile Özel İmperial Hastanesi Trabzon'da önemli bir yeri kaplıyor. Trabzon'a yapılan en büyük yatırımlardan biri olan Özel İmperial Hastenesi 6000 metre kare alan üzerine kurulu, bölgenin en büyük, ül

Hizmette Kalitenin Adı İmperial

Kaliteli hizmet anlayışı ve güler yüzlü personel kadrosu ile Özel İmperial Hastanesi Trabzon'da önemli bir yeri kaplıyor. Trabzon'a yapılan en büyük yatırımlardan biri olan Özel İmperial Hastenesi 6000 metre kare alan üzerine kurulu, bölgenin en büyük, ülkemizin ise büyük ve özel kuruluşlarından birisidir. İstihdam bakımından yaklaşık 250 kişiye iş imkanı sağlayan İmperial Hastanesi, kalite ve hizmeti ile İMPERİAL olmayı hedefliyor.

HEDEFİMİZ MARKA OLMAK

Trabzon'un merkezinde yaklaşık 250 yatak kapasiteli altı hastane bulunduğunu ve İmperial'in bu hastaneler arasında tek olma özelliğine sahip olmak istediğini belirten Özel İmperial Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Gaye Bal, “Hedeflerimiz kısa dönemde Trabzon ve çevresinde, orta dönemde Karadeniz Bölgesinde ve uzun dönemde Orta Asya ülkeleri içinde hizmet ve kalite olarak marka olmaktır. Hastanemiz hasta ve hasta yakınlarının sağlığı ve konforu için en iyisini yapmaya çalışıyor. Bize gelen hiç kimse “Ben şimdi ne yapacağım?” demeden biz “Size nasıl yardımcı olabiliriz?” diye soruyoruz” diye konuştu.

DİNAMİK BİR HEKİM KADROSU

Alanlarında kendini ispatlamış, genç, dinamik ve yeniliğin peşinde koşan bir hekim kadrosuna sahip olduklarını kaydeden Bal sözlerine şu şekilde devam etti: “ 30 kişilik hekim kadromuz, bölgemiz insanına en iyi hizmeti vermek için 24 saat hizmete durmadan devam ediyor. Hizmet vereceğimiz klinikler şunlardan oluşuyor; “Acil Tıp, Anestezi ve Reanimasyon, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Biyokimya, Dermatoloji, Çocuk Sağlığı ve Çocuk Hastalıkları, İç Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları Cerrahisi, Kardiyoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kulak Burun Boğaz, Beyin Cerrahisi, Kalp Damar Cerrahisi, Nöroloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji, Pediatrik Cerrahi, Psikiyatri, Üroloji, Radyoloji, Nefroloji, Gastroenteroloji ve Diş Hekimi.”

HER ZAMAN HİZMETTE KALİTEYİZ

Tedavi için gelen hastalardan belli bir ücret alındığını bildiren Gaye Bal, “SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve Memurlarda rutin tetkiklerde dahil olmak üzere 30 YTL ücret alınıyor. Hiçbir sosyal güvencesi olmayan hastalardan ise yine rutin tetkikleri içinde olmak üzere 50 YTL alıyoruz. Hastanemizde ayrıca 200 YTL'ye Check-Up yaptırılabiliyor. Genel Check-up 200 YTL, Genel Olmayan Check-Up ise 75 YTL. Yine burada da tüm tetkikler yapılıyor. Özel İmperial Hastanesi'nde çalışan herkes, büyük ve ince bir titizlikle bir yıllık bir çalışmanın ardından seçilmiş, güler yüzlü ve dinamik kişilerden oluşmaktadır. Hemşire, ebe gibi yardımcı sağlık personelinin hemen hemen hepsi tecrübe sahibi deneyimli ve aktif olarak çalışan kişilerden kurulmuştur. Kaliteli, temiz, güvenilir ve güler yüzlü personelimizle tüm ihtiyacı olan hastalarımızın yanındayız” dedi.

E. Neslihan SAĞIR / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel