Hisarcıklıoğlu Vali'yi ziyaret etti

Rize'de düzenlenen vergi ödül törenine katılan Hisarcıklıoğlu, Vali Esen'i makamında ziyaret ederek kendisiyle görüş alışverişinde bulundu. Esen, Hisarcıklıoğlu'nu Rize'de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Hisarcıklıoğlu ise Rize'nin marka şe

Hisarcıklıoğlu Vali'yi ziyaret etti

Rize'de düzenlenen vergi ödül törenine katılan Hisarcıklıoğlu, Vali Esen'i makamında ziyaret ederek kendisiyle görüş alışverişinde bulundu.

Esen, Hisarcıklıoğlu'nu Rize'de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Hisarcıklıoğlu ise Rize'nin marka şehir olma yolunda adımlar attığını belirterek, ''Eğer bir şehirde sivil toplum örgütleri bir araya gelip güç birliği oluşturursa o şehrin geleceği aydınlıktır. Bu bağlamda Rize'nin geleceğinin aydınlık olduğunu düşünüyorum'' dedi.

Her şehrin kendi dinamiklerini harekete geçirerek ilerlemesi gerektiğini ifade eden Hisarcıklıoğlu, ''Rize'de harika bir coğrafya var. Var olan doğal güzellikler iyi kullanılabilir ve yaylaların tanıtımı iyi yapılabilirse Rize bu alanda önemli kazanımlar sağlayabilir'' diye konuştu.

Ziyarette Hisarcıklıoğlu Esen'e şilt, Esen de Hisarcıklıoğlu'na ziyaretin anısına plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler