Hırsızlar Kameraya Takıldı

Samsun'da, hırsızlık yapmak için levye ile açtıkları iş yerinin kapısından içeri giren 3 hırsızdan 2'si, alarm çalması üzerine panik içinde kaçarken güvenlik kamerasına yakalandı.Edinilen bilgiye göre olay, Atakum beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nde gece saa

Hırsızlar Kameraya Takıldı

Samsun'da, hırsızlık yapmak için levye ile açtıkları iş yerinin kapısından içeri giren 3 hırsızdan 2'si, alarm çalması üzerine panik içinde kaçarken güvenlik kamerasına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Atakum beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nde gece saat 02.43 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz 3 hırsız, Yunus Şirin'e ait Şirinler Yapı Market'in yanına gelerek içeri girip soymak istedi. Hırsızlardan biri elinde levye ile kapıyı açmak için uğraştı ancak başarılı olamayınca diğer hırsız devreye girdi. Kısa sürede levye yardımıyla kapıyı açan hırsızlar, içeri girdi. Ancak, bir süre sonra alarmın devreye girip çalması üzerine 2 hırsız iş yerinden panik içinde kaçtı.

Hırsızların iş yerine girme ve panik içinde kaçma anları güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Hırsızların kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışılıyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel