Hilal Ödülüne Yarın Kavuşuyor

Trabzonlu 12 yaşındaki genç atlet Hilal Çoşkuner, yarın Paris'te düzenlenecek törenle, 2006 Dünya Fair Play Baron Coubertin Büyük Ödülünü alacak.

Hilal Ödülüne Yarın Kavuşuyor

Trabzonlu ilköğretim okulu öğrencisi Hilal Çoşkuner, Dünya Fair Play Konseyi'nin (CIFP) daha önce Paris'te yaptığı toplantının ardından bu ödüle layık görülmüştü.
Ödül komitesi, atletizm yarışmasında yere düşen arkadaşını kaldırmak için yarışı bırakan 12 yaşındaki Hilal Coşkuner'in, dünyanın en önemli Fair Play ödülüne layık görülmesini kararlaştırmıştı.

Trabzon'da geçen yıl yapılan Okullararası Kros İl Birinciliği yarışmasında, birinci olmak üzereyken arkasındaki rakibinin düşmesi üzerine yarışı bırakıp rakibine yardım eden 12 yaşındaki Hilal Coşkuner, yarışmada dereceye girememişti.

Trabzonspor Kulübü'nün sporcusu olan 24 Şubat İlköğretim Okulu öğrencisi Hilal Coşkuner, sergilediği bu davranış nedeniyle takdir toplarken, çeşitli kurumlar tarafından da ödüllendirilmişti. Türkiye'den son olarak bu ödülü, tam 24 yıl önce İsmet Karababa kazanmıştı.

Konu ile ilgili haberler:
 

Trabzonlu Hilal'e Fair Play Ödülü
Canalioğlu'ndan Hilal'e Tebrik
Fair Play Hilal'e Tebrik Yağıyor
İşte Trabzon'un Gerçek Yüzü
Hilal'e Neden Şarkı Yazılmadı
Karadeniz'in Simgesi Hilal
Canalioğlu'ndan Hilal'e Altın
Hilal'e En İyi Kalp Ödülü
TS'ye Hilal Desteği
Yine Olsa Yine Yaparım
Hilal'e "Toptan" Nasihati
Trabzonlunun Gurur Klibi
Hilal haber61.net'e konuştu
Hilal'e bir ödül de BİL'den
HİLAL'den bir fair play daha
Hilal'e Ödül yağmuru
Okutan Hilal ile gurur duyuyor
Hilal'imizi Ağlattılar
Hilal'e verilen sözler tutulmadı
Hilal'i reklam için kullandılar
Polyana Hilal
Hilal'e Bakan Özak bursu
Fair Play Hilal ödülünü alıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler