| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bölgesel Yayın tarihi: 06 Kasım 2012 17:00

"Her an her saniye seçimlere hazırız"

Trabzon Belediye Başkanı Dr. 0rhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yerel seçimlerin zamanında yapılacak olmasını değerlendirerek "Bizler gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünüyoruz" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün partisinin meclis grup toplant

Trabzon Belediye Başkanı Dr. 0rhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yerel seçimlerin zamanında yapılacak olmasını değerlendirerek "Bizler gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünüyoruz" dedi. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün partisinin meclis grup toplantısında yerel seçim tarihini 2014 yılı Mart ayı olarak açıklaması ile ilgili açıklama yapan Gümrükçüoğlu "Her an her saniye seçimlere hazırız"
 
Trabzon halkının teveccühlerine layık olmak için çalışıyoruz. Bizler gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri ve Trabzon'un geleceğini düşünüyoruz. Çalışmalarımızı, planlarımızı hep bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Bu yüzden seçimin tarihi bizim için fark etmez" dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!