| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 13 Şubat 2013 13:37

Hayvanseverin fedakarlığı

Artvin’de bir otomobilin çarpması sonucu bir ayağını kaybeden köpeğine sahip çıkan hayvanseverin fedakarlığı dikkat çekiyor.Bir otomobilin çarptığı köpeğinin çarpmanın etkisi ile yere düştüğünü ve sol ön bacağının aracın tekerleğinin altında kaldığını bel

Artvin’de bir otomobilin çarpması sonucu bir ayağını kaybeden köpeğine sahip çıkan hayvanseverin fedakarlığı dikkat çekiyor.
Bir otomobilin çarptığı köpeğinin çarpmanın etkisi ile yere düştüğünü ve sol ön bacağının aracın tekerleğinin altında kaldığını belirten Medet Yıldırım, aracıyla hayvanı Erzurum Hayvan Hastanesi’ne götürdüğünü ve burada ameliyat ettirdiğini söyledi. Burada yapılan müdahalede hayvanın ön bacağının kürek bölümünden kesildiğini ve iki kez operasyon yapıldığını kaydeden Yıldırım “Köpek kaza geçirdikten sonra Erzurum’a Hayvan Hastanesi’ne götürdük. Orada bir dizi operasyon yapıldı. Bacağını kurtaramadılar. Çok kötü ezilmişti. Kestiler. İki kez gittik. Şu an üç ayağı ile sekerek geziyor. O olaydan sonra bana çok düşkün, çocuklara, insanlara karşı çok sevecen. Sanki minnettarlığını dile getiriyor. Çok sevimli bir köpektir” dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!