Hayvan sevgisi bu olsa gerek!

Ender Toramanoğlu, av tüfeğiyle yaralanan "Lesi" adlı köpeğini tedavi için Erzurum'a getirdi. Yaralı köpeğin karnında ve ayağındaki saçmalar, Erzurum Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde veteriner hekim Prof. Dr. Zafer Okumuş, Yardımcı Doçent Dr.

Hayvan sevgisi bu olsa gerek!

Ender Toramanoğlu, av tüfeğiyle yaralanan "Lesi" adlı köpeğini tedavi için Erzurum'a getirdi. Yaralı köpeğin karnında ve ayağındaki saçmalar, Erzurum Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde veteriner hekim Prof. Dr. Zafer Okumuş, Yardımcı Doçent Dr. Mahir Kaya ve Araştırmacı Elif Doğan ve stajyer öğrenciler tarafından yapılan ameliyatla temizlendi. Toramanoğlu'nun ameliyat sonrası köpeğine sarılarak ağlaması görenleri duygulandırdı. Köpeğini vuranlara tepki gösteren Toromanoğlu, "Havyana sevgisi
olmayan kişinin kimseye de bir sevgisi ve saygısı olmaz. Bu dilsiz havyanı vahşice yaralayan kişiyi kınıyorum, bununda canı ve yaşamaya hakkı var" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel