Havalar soğudu soba zehirlenmeleri başladı

İlkbahar ve yaz mevsimine girilmesi ile birlikte kaldırılan sobalar, sonbahara girdiğimiz şu günlerde aralıksız devam eden yağışlar ve soğukların etkisini yavaş yavaş hissettirmesi ile birlikte tekrar kullanılmaya başlandı. Bu durum sobalardan sızan karbo

Havalar soğudu soba zehirlenmeleri başladı

İlkbahar ve yaz mevsimine girilmesi ile birlikte kaldırılan sobalar, sonbahara girdiğimiz şu günlerde aralıksız devam eden yağışlar ve soğukların etkisini yavaş yavaş hissettirmesi ile birlikte tekrar kullanılmaya başlandı. Bu durum sobalardan sızan karbonmonoksit gazı ile zehirlenmeleri de beraberinde getirdi.

Trabzon’un Maçka ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre ısınmak için yakılan sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen F.K, B.K, S.T ve N.T Karadeniz teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler