Hava ambulansıyla getirildi

Edinilen bilgiye göre, Artvin'de yatılı olarak öğrenim gören Anadolu Lisesi öğrencisi Uğurcan Ölçer dün gece saat 22.00 sularında rahatsızlanarak okul öğretmenleri tarafından Artvin Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Sabaha kadar acil serviste y

Hava ambulansıyla getirildi

Edinilen bilgiye göre, Artvin'de yatılı olarak öğrenim gören Anadolu Lisesi öğrencisi Uğurcan Ölçer dün gece saat 22.00 sularında rahatsızlanarak okul öğretmenleri tarafından Artvin Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Sabaha kadar acil serviste yoğun bakımda tutulan Uğurcan Ölçer, Nörolojik Kas Hastalığı tespit edilmesinin ardından Trabzon'dan hava ambulansı istenerek bugün öğle saatlerinde Şehir Stadı'na inen ambulansla Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

Ardahan'ın Posof ilçesinden olan Uğurcan Ölçer'in ailesinin tek çocuğu olduğu ve yaklaşık iki ay önce de yine rahatsızlanmasının ardından yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler