Hava ambulansı imdata yetişti

Ordu'nun Fatsa elçisindeki bir hasta, 112 Hava Ambulansı ile Samsun OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.Status epileptikus hastalığı nedeniyle Fatsa Devlet Hastanesi'ne müracaat eden ve acil sevkine karar verilen 20 yaşındaki Nurdan Yıldız için Sam

Hava ambulansı imdata yetişti

Ordu'nun Fatsa elçisindeki bir hasta, 112 Hava Ambulansı ile Samsun OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Status epileptikus hastalığı nedeniyle Fatsa Devlet Hastanesi'ne müracaat eden ve acil sevkine karar verilen 20 yaşındaki Nurdan Yıldız için Samsun'dan 112 Hava Ambulansı çağrıldı. Fatsa Şehir Stadyumu'na iniş yapan 112 Hava Ambulansı, hastayı alarak OMÜ Samsun Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Hastanın sevki sırasında stadyumda hazır bulunan Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Davut Erişmiş, hastanın tedaviye dirençli nöbet anlamına gelen status epileptikus hastalığına yakalandığını belirterek,"Zaman kaybı hastanın kaybına neden olabilirdi. Bu nedenle 112 Hava Ambulansı talebinde bulunduk ve hastayı OMÜ Tıp Fakültesi'ne sevk ettik" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel