Hastanede silahlar konuştu

SAMSUN'DAKİ Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli güvenlik görevlisi Hüseyin Şeker, tartıştığı hastanede elektrikçi olarak çalışan Hüseyin Alkan'a 3 el ateş etti. Kurşunlar şans eseri kimseye isabet etmezken, güvenlik görevlisi Şeker kaçt

Hastanede silahlar konuştu

SAMSUN'DAKİ Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli güvenlik görevlisi Hüseyin Şeker, tartıştığı hastanede elektrikçi olarak çalışan Hüseyin Alkan'a 3 el ateş etti. Kurşunlar şans eseri kimseye isabet etmezken, güvenlik görevlisi Şeker kaçtı.

Olay bugün Samsun'un merkez İlk adım İlçesi Adalet Mahallesi'nde bulunan Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre hastanenin güvenlik kulübesi önünde, güvenlik görevlisi Hüseyin Şeker ile teknik serviste elektrikçi olarak çalışan Hüseyin Alkan arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen güvenlik görevlisi Hüseyin Şeker tabancasını çekti.

Bu sırada kaçan Hüseyin Alkan'ın arkasından 3 el ateş etti. Şans eseri kurşunlar kimseye isabet etmedi. Olayın ardından güvenlik görevlisi Şeker kaçıp ortadan kaybolurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel