Hastahaneye Kalite Belgesi

Başhekim Dr. Hasan Akyüz, yaptığı açıklamada, Akçaabat Devlet Hastanesinin 106 yatak kapasitesi ile hizmet verdiğini belirtti.Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında hastanede birçok değişiklik yapıldığını ve yapılmaya devam edildiğini ifade eden Akyüz, ''Bu

Hastahaneye Kalite Belgesi

Başhekim Dr. Hasan Akyüz, yaptığı açıklamada, Akçaabat Devlet Hastanesinin 106 yatak kapasitesi ile hizmet verdiğini belirtti.

Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında hastanede birçok değişiklik yapıldığını ve yapılmaya devam edildiğini ifade eden Akyüz, ''Bu değişiklikleri yaparken kalitemizi tescil ettirmek için başvurduk. Hazırlıklarımızı yaptık, birçok kontrolden geçtik ve ISO 9001-2000 Kaliteli Yönetim ve Üstün Hizmet Belgesi almaya hak kazandık. Belgeyi almak bizleri son derece sevindirmiştir. Bundan sonra da Akçaabat ve yöre halkına elimizden gelen hizmetin en kalitelisini vermeye çalışacağız'' dedi.

Hastanede yapılan değişikliklere de değinen Akyüz, ''Özellikle poliklinikler ve diğer birimlerde önemli değişiklikler olmuştur. Artık hastalarımız, sıra almak için hasta kuyruklarında beklemiyorlar. Muayene olacakları polikliniğe gelerek orada bilgisayar ortamında kayıtlarını yaptırıp muayene olmaları sağlanmıştır'' diye konuştu.

Ameliyat sayısını artırmak için yeni cihazlar aldıklarını kaydeden Akyüz, ''Bu sayede ameliyat sayımızda önemli bir artış meydana geldi. Hastalarımızın rahat edebilmeleri için koğuş sistemini kaldırdık. Bunun yerine tek veya 2 kişilik odalar yaptık. Hastanede hasta hakları ile ilgili birime özel önem verdik ve gelen şikayetleri en seri şekilde değerlendirerek sonuçlandırdık'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel