Harşit Çayı Temizleniyor

Belediye Temizlik İşleri Şefi İsa Şanlıtürk, yaptığı açıklamada, Ali Günday Köprüsü'nden başlayarak Balyemez Konağı'na kadar olan yaklaşık 2 kilometrelik bölümde, temizlik işçileri ile birlikte Harşit Çayı'nda çöp toplama çalışmaları başlattıklarını belir

Harşit Çayı Temizleniyor

Belediye Temizlik İşleri Şefi İsa Şanlıtürk, yaptığı açıklamada, Ali Günday Köprüsü'nden başlayarak Balyemez Konağı'na kadar olan yaklaşık 2 kilometrelik bölümde, temizlik işçileri ile birlikte Harşit Çayı'nda çöp toplama çalışmaları başlattıklarını belirtti.

Belediye olarak ilin temizliğine gereken özeni gösterdiklerini ifade eden Şanlıtürk, “12 mahallemizin tümünde çok sayıda çöp konteynırlarımız var. Çöpleri yaz mevsimi olması nedeniyle insanlarımızı rahatsız edici kokular yaymasın diye günde iki kez alıyoruz. Buna rağmen özellikle Harşit Çayı kenarında ikamet eden bazı vatandaşlarımız çöplerini çaya atıyorlar. Sık sık yaptığımız uyarılara rağmen engelleyemiyoruz” diye konuştu

Vatandaşları Harşit Çayı'na çöp atmamaları konusunda uyaran Şanlıtürk, “Bu çay bizim yüz akımız, can damarımız, hayat suyumuz. Ne yazık ki kirletiyoruz. Ortaya çok çirkin görüntüler çıkıyor. Bu kadar kıymetli bir varlığa çöp atılarak kirletilmesini anlamak mümkün değil.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel