Hakim kanlar içinde yerde kalmış

Öğle saatlerinde odasında dava dosyalarını incelerken fenalaşan Kabal’ın burnu kanamaya başladı. Odasından çıkmak isterken yere düşen Kabal’ı çalışma arkadaşları yerde kanlar içinde baygın halde buldu. Adliyedeki sağlık personeli tarafından serum takılan

Hakim kanlar içinde yerde kalmış

Öğle saatlerinde odasında dava dosyalarını incelerken fenalaşan Kabal’ın burnu kanamaya başladı. Odasından çıkmak isterken yere düşen Kabal’ı çalışma arkadaşları yerde kanlar içinde baygın halde buldu. Adliyedeki sağlık personeli tarafından serum takılan ve burnuna tampon yapılan Kabal, daha sonra çağırılan ambulansla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kabal, burada yapılan tedavisi ardından taburcu edildi.

 

Bir süre önce kapatılan Trabzon 4’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki dava dosyalarının büyük bölümünün 3’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’ne aktarıldığı ve bu mahkemedeki iş yoğunluğunun 2 katına çıktığı belirtildi.

 

Önceki haberimiz:

 

Trabzon'da hakim fenalaştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel