Haber61'in Uzun Sokak anketi

Uzun süredir gündemi meşgul eden ve birçok tartışmalara sebep olan Uzun Sokak'ın araç trafiğine kapatılıp kapatılmayacağı merak konusu olurken, sokağın araç trafiğine kapatılması konusu bazı kesimler tarafından onaylanırken bazı kesimler tarafından ise te

Haber61'in Uzun Sokak anketi

Uzun süredir gündemi meşgul eden ve birçok tartışmalara sebep olan Uzun Sokak'ın araç trafiğine kapatılıp kapatılmayacağı merak konusu olurken, sokağın araç trafiğine kapatılması konusu bazı kesimler tarafından onaylanırken bazı kesimler tarafından ise tepkiyle karşılanıyor.

Bizler, haber61 olarak yetkililere destek olmak ve verecekleri kararda Trabzon halkının düşüncelerini de öğrenebilmeleri için bir anket başlattık.

Anket sonuçlarına göre toplam 2054 oydan 1953, %95.08 oranı ile Uzun Sokak'ın trafiğe kapatılması yönünde oy kullanırken, 91 kişi de 4,43 oranı ile Uzun Sokak'ın trafiğe kapatılmaması yönünde görüş belirtti. 10 kişi ise %0,49 oranı ile konu hakkında kararsız oldukları yönünde oy kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel