Haber61'in siyaset ajandası

TRABZON ADAYLARI  NE ZAMAN AÇIKLANACAK?AK Parti merakla beklenen belediye başkan adaylarını, 29 Kasım'dan itibaren açıklamaya başlayacak. Adaylarını peyder pey açıklama kararı alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk aday gurubunu 29 Kasım'da Ankara'da y

Haber61'in siyaset ajandası

TRABZON ADAYLARI  NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AK Parti merakla beklenen belediye başkan adaylarını, 29 Kasım'dan itibaren açıklamaya başlayacak. Adaylarını peyder pey açıklama kararı alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk aday gurubunu 29 Kasım'da Ankara'da yapılması planan İl Başkanları toplantısında açıklayacağı öğrenildi.Peki merakla beklenen Trabzon büyükşehir-Ortahisar ve ilçe belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak?Hafta sonu Trabzon’a gelecek Başbakan Erdoğan’ın ajandasında isimler belli.Son bir nabız daha tutacak Başbakan Erdoğan ikinci etapta yani 10 Aralık tarihinde Trabzon adayını açıklayacak.

ORTAHİSAR’A  ONGAN MI ÖZCAN MI? (2.SAYFADA)

 

ORTAHİSAR’A  ONGAN MI ÖZCAN MI?

CHP’nin Ortahisar Belediye Başkan adayı kim olacak?İbre iki isim arasında gidip geliyor? Nazım Özcan mı? Mehmet Ongan mı? Pazartesi günü eczacı Mehmet Ongan resmen aday-adaylığını açıklayacak. Yarış daha farklı bir hal alacak? Ortahisar’da bize sadece kendi oylarımız yetmez sağ partilerden de oy almamız gerek,Nazım Özcan bu anlamda önemli avantaj” diyenler Özcan’ı destekliyor.Mehmet Ongan’ı destekleyenler ise Ongan’ın mücadelesine,duruşuna ve parti ile uyumlu çalışacağına güveniyor.Yarış her ne kadar bu ikili arasında geçecek diyorsak ta diğer aday-adayı Muharrem Akbulut’un da Ortahisar için önemli değer olduğunu unutmamak gerek

AKÇAABAT’TA İBRE KİMDEN YANA (3.SAYFADA)

AKÇAABAT’TA İBRE KİMDEN YANA

Akçaabat’ı kimseye kaptırmak istemeyen AK Parti ilçeye büyük önem veriyor. Akçaabat belediye başkanlığı adaylık yarışında mevcut başkan Şefik Türkmen,Mehmet Baş ve Musa Bulut müthiş bir yarış içinde.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yatırımları Genel Müdürlüğü yapan Mehmet Baş ile SGK Trabzon İl Müdürlüğü yapan Musa Bulut arasında geçmesi beklenen belediye başkan adaylığı yarışında ibre şu aşamada Mehmet  Baş’tan yana.Müthiş bir seçim kampanyası yürüten Baş kapı-kapı geziyor.Şefik Türkmen ise kendisinden oldukça emin olduğundan dolayı yerinde durmayı terci ediyor.

MAÇKA’DAKİ GRUPLAŞMA GENÇ’İN İŞİNE GELİYOR (4.SAYFADA)

 

MAÇKA’DAKİ GRUPLAŞMA GENÇ’İN İŞİNE GELİYOR

Maçka’da CHP rüzgarı tersine eser,AK Parti Maçka’yı kazanır mı?Bu sorunun cevabı AK Parti Maçka’daki sürece bağlı.İlçede şu an müthiş bir gruplaşma var.AK Parti Maçka Belediye başkan aday-adayları Hayati Yavuz,Hasan Akıl ve Yusuf Keskin ortak hareket içinde.Bu üç kişinin üzerinde uzlaştığı isim Hayati Yavuz.Diğer aday-adayları Oykan Gülen-Koray Koçhan ise çalışmalarına devam ediyor.AK Parti aday-adaylarına Hikmet Yıldız’da eklendi.Maçka’da AK Parti dağınık bir tablo içinde gruplaşma söz konusu.Bu iş en çok en çok mevcut belediye başkanı Ertuğrul Genç’e yarıyor.

BİR DAHA SİYASET YAPMAM (4.SAYFADA)

BİR DAHA SİYASET YAPMAM

Beşikdüzü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zülküf Dilli, AK Partiden aday adaylığını değerlendirdi. “Ben AK Parti’den aday adayı olmaktan son günde, son dakikada vazgeçtim. Şu anda iki tane aday adayı arkadaşımız var. Onlara başarılar diliyorum.”dedi.

“AK Parti teşkilatının kafası net değil.” Diyen Dilli şöyle konuştu. “Ben bağımsız girdiğimde 3 bin 500’ü geçtiğim an seçimi alacağım. 3 bin 500, 4 bin civarında oy olacağım. Beşikdüzü Belediye Başkanı seçilmezsem, bir daha siyaset yapmam. Bunu söylüyorum. Ben Beşikdüzü halkını seviyorum. Beşikdüzü halkına hizmet etmek benim için onur ve gururdur. Çalışmama devam edeceğim. Onların yanımda olduğunu biliyorum. Bağımsız adayım diyorum. Önce Allah’a, sonra vatandaşa güvenerek bağımsız adayım. Seçimi de Allah’ın izniyle alacağım”dedi.

VAKFIKEBİR’DE ANKET TEPKİSİ (5.SAYFADA)

VAKFIKEBİR’DE ANKET TEPKİSİ

Vakfıkebir yerel belediye seçimleri ile ilgili anket çalışması yapan özel bir anket şirket elemanı genç öğrencilere Vakfıkebir de bazı vatandaşlar tepki gösterdi.   Yandaş anket yapıyorsunuz Diyen bazı vatandaşlar ve bazı köy muhtarları siz bu ilçede milletin görüşünü değiştiremezsiniz, dedi. Anket yapmakta olan genç bir kız öğrenci ise ağlayarak olay yerinden ayrıldığı öğrendi. Bu gençler sadece anket yaparak para kazandığını ve okul harçlığını unutmayınız neden böyle bir tavır alarak öğrencilere baskı düzenledikleri sorgulanmalı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler