Haber61 ailesi iftarda buluştu

Türkiye’nin en büyük bölgesel haber portalı haber61net, İnternet sitesinin yanı sıra TV ve radyosuyla birlikte siz okurlarına hizmetlerini sürdürüyor. Haber61 net çalışanları dün gece iftarda bir araya geldi.Haber61 net yönetimi tarafından Bordo mavi Rest

Haber61 ailesi iftarda buluştu

Türkiye’nin en büyük bölgesel haber portalı haber61net, İnternet sitesinin yanı sıra TV ve radyosuyla birlikte siz okurlarına hizmetlerini sürdürüyor. Haber61 net çalışanları dün gece iftarda bir araya geldi.

Haber61 net yönetimi tarafından Bordo mavi Restoran Cafe’de verilen iftar yemeğine Haber61.net imtiyaz sahipleri Murat İskender, Tanju Akıncıoğlu  Haber61.net Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu Haber61.net personeli, köşe yazarları  TV ve Radyo çalışanlarının yanı sıra TV ve Radyo  programcıları katıldı.

İftardan fotoğraflar için tıklayın

İftar yemeğinde bir konuşma yapan haber61net imtiyaz sahiplerinden Tanju Akıncıoğlu Türkiye’nin bölgesel yayın yapan en büyük haber portalı olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek” Haber61.net ailesi kurulduğu günden beri ilkeli yayıncılık anlayışından asla taviz vermedi. Siz çalışanların üstün gayreti ile her gün biraz daha büyüyor. Okurlara hızlı ve doğru haber verme ilkesinden sapmadan bundan sonrada yolumuza devam edeceğiz.

Taviz vermeyeceğimiz ilkelerimizle birlikte büyümemiz sürdüreceğiz. Haber61.net haber portalı, TV si ve Radyosu ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bölgenin nabzını tutmayı sürdürecektir. Köşe yazarlarımız Prof. Dr. Osman Bektaş, Av. Günfer Erkuloğlu, Cevat Kol, Turgay Beşyıldız, Recep Ergenç   Arif Çetin, Cenap Serdar, Gürol Ustaömeroğlu, Nurgul Günaydın, Dr. Serdar Arda,  Dr. A. Zeki Gültepe  ve Nihat Yılmaz’a da bize yaptıkları katkılardan ötürü huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum.  En büyük teşekkürü de Haber61.net’in bugünlere gelmesinde, büyümesinde,  güvenini esirgemeyen takipçilerimize ediyoruz“ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel