Güner’lerin acı günü

Trabzon’un tanınmış avukatlarından ve 2 dönem Trabzon Baro Başkanlığı görevini üstlenen avukat Coşkun Güner (77) hayatını kaybetti.Kısa bir süre önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Güner dün sabah saat

Güner’lerin acı günü

Trabzon’un tanınmış avukatlarından ve 2 dönem Trabzon Baro Başkanlığı görevini üstlenen avukat Coşkun Güner (77) hayatını kaybetti.

Kısa bir süre önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Güner dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

2 çocuk babası ve 3 torun sahibi olan Trabzon’un gülen yüzü avukat Coşkun Güner mesleğinin dışında resim sanatında da önemli başarılara imza atarak sergiler düzenlemişti. Güner’in cenazesi yarın( 5 Eylül 2013 Perşembe) öğle namazına müteakip  İskender Paşa Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Bostancı Mezarlığına defnedilecek.

Güner ailesine haber61net ailesi olarak başsağlığı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel